18 de febrer 2007

Restaurant on no anar


La veritat és que no tenia intenció d’escriure aquesta entrada, però les circumstàncies m’han obligat a fer-ho. Serà la primera crítica gastronòmica que faig al meu blog, quina emoció! Doncs comencem!

Dissabte passat vaig anar a menjar a un restaurant xinès, concretament al que hi ha al carrer Balmes 13 de Barcelona, “Central nou” o algo així es diu. Com érem un grup de 15 persones ens van fer un menú tancat: per 11 euros ens van portar 3 primers, 3 segons, beguda i postres. Un preu baratet per tant menjar, estava clar que de boníssima qualitat no seria. I efectivament; el menjar no era immenjable però vaja, massa bo no estava. Jo vaig anar agafant una miqueta d’aquí una miqueta d’allà. Doncs bé, vam acabar, vam marxar i tots feliços.

Els problemes van venir al vespre del dia següent, quan va començar a fer-me mal la panxa. Vaig passar una nit dolenta, traient i traient tot el que havia menjat. Està clar que alguna cosa que vaig menjar allà estava dolenta. I no és que jo tingui un estómac delicat, tan sols en recordo una de vegada amb problemes similars: quan vaig beure llet feta malbé (mea culpa).

Conclusió de tot plegat: us recomano aferrissadament eviteu aquest restaurant.

10 de febrer 2007

Damien Rice - 9 crimes


A delicate and sad video for a delicate and sad song. Beautiful.